Erhvervsbyggeri i alle størrelser

Siden vores etablering i år 2000 har vi hos​ Bygmesteren ​i Give stået bag erhvervsbyggeri af både høj og lav kompleksitet. Erhvervsbygningerne har stillet særlige krav til vores ekspertise og givet os erfaringer, som vi nyder godt af i vores projekter. Vi har en fast og loyal kundekreds bl.a. nær Herning og Vejle, hvilket vidner om, at vi leverer priskorrekt byggeri af høj kvalitet.

Erfaringer med mange typer erhvervsbyggeri

Erhvervsbyggeri skal tilpasses virksomhedens særlige behov, og vores erfaringer dækker bredt. Vi arbejder med erhvervsbyggeri og har stor erfaring med byggeri til levnedsmiddelproduktion, herunder byggeri af køle-/frysehuse. Vores brede kompetencer dækker også ​produktionshaller, lagerhaller, kontorbygninger, værksteder, industribyggeri, autoværksteder, synshaller og maskinhuse til landbrug.

Vi udfører det meste af arbejdet selv og har dygtige underleverandører til resten. På områder som VVS- og el-arbejde bruger vi samarbejdspartnere, som sørger for grundigt og professionelt håndværk, der lever op til vores høje standarder til erhvervsbyggeri.​

Erhvervsbyggeri med en tryg proces

Det er vigtigt for os, at du oplever tryghed gennem hele processen. En god og tæt dialog med din faste kontaktperson er forudsætningen for det helt rigtige byggeri. Leveret til tiden – til den rigtige pris. Vil du høre mere om, hvordan vi opfører priskorrekt erhvervsbyggeri til tiden, så tag fat i os på telefon​ 40 10 94 26, eller skriv til os på e-mail​ bygmester@madsen.mail.dk.

Kontaktinformation

Bygmesteren A/S

Tlf. 40 10 94 26

E-mail: bygmester@madsen.mail.dk

Troldmosevej 2, 7323 Give

CVR: 25212924

Følg os på de sociale medier

facebooklinkedin  youtube (1)

Bygmesteren A/S
Troldmosevej 2
7323 Give