Vi er specialister i produktionshaller og byggeri til fødevareproduktion​

Vi har specialiseret os i byggeri til fødevarebranchen. Vi forstår fødevareproducenternes behov for et uhindret produktionsflow når der bygges. Vi er kendt for at bruge særlige byggemetoder til fødevarevirksomheder, som sikrer produktionens oppetid. Gennem flere år har vi bygget nyt, renoveret og brudt ned for fremtidens fødevareproduktion.

​Vi har f.eks. bygget nye køle- og frysehaller til Coldstar i Vejle, der har Nordeuropas største sorteringsanlæg til fødevarer på frost.

Hurtigere byggeri til produktionsvirksomheder

Vi er kendte for at bygge uden om din eksisterende produktionshal. Metoden er populær hos fødevarevirksomheder, der skal sikre en effektiv produktion uden nedetid under byggeprocessen. Metoden har vi bl.a. anvendt hos større fødevareproducenter som OK Snacks og Carletti.

For at holde produktionen kørende foregår nedbrydningsarbejdet med stor respekt for den igangværende produktion. Ofte kan vi planlægge de kritiske dele af nedbrydningen i produktionens ferie, så vi ikke er i vejen. Under hele processen sørger vi for at styre projektet, så det ikke er i vejen for dine medarbejdere.

Vi bygger til fødevareproduktion i hele Danmark

Vi har kontor i Give, men vi opererer i hele landet. Skal du bygge til fødevareproduktion eller fødevaresortering? Så ring på telefon​ 40 10 94 26 ​eller skriv til​ bygmester@madsen.mail.dk.

Kontaktinformation

Bygmesteren A/S

Tlf. 40 10 94 26

E-mail: bygmester@madsen.mail.dk

Troldmosevej 2, 7323 Give

CVR: 25212924

Følg os på de sociale medier

facebooklinkedin  youtube (1)

Bygmesteren A/S
Troldmosevej 2
7323 Give