Halbyggeri med indbygget tryghed​

Halbyggeri er ikke bare et spørgsmål om at skabe nye rammer til din virksomhed eller organisation. Hos Bygmesteren i Give nær Vejl og Herning skaber vi tryghed i hele processen fra første byggetanke til levering af det færdige halbyggeri. Vi ved godt, at dit halbyggeri er en central brik i din forretning, så vi ved, hvor vigtigt det er, at alt kører efter planen gennem hele byggeprocessen. Du har altid den samme kontaktperson tilknyttet, så processen bliver baseret på en tæt dialog og et godt samarbejde, hvor forventninger kan indfries. Vores tilbud er altid baseret på en tæt dialog, og vores rådgivning er resultatet af mange års erfaring indenfor halbyggeri.

Vi udfører alt inden for halbyggeri

Med mange års erfaring i branchen opfører vi dit halbyggeri. Processen inkluderer alt inden for opførsel af nye haller. Så uanset om du skal bygge en produktionshal, lagerhal, et køle-/frysehus, en synshal, en sportshal eller et maskinhus til landbrugsmaskiner, er vi klar til at løfte opgaven. Dit byggeprojekt formes ikke blot efter dine specifikationer og behov, men også efter myndighedernes nyeste krav og standarder.

Vi leverer halbyggeri i hele Danmark

Halbyggeri er en af vores kernekompetencer. I bagagen har vi 16 års erfaringer fra diverse erhvervsbyggerier i Danmark. Vi tør derfor godt kalde os for det sikre valg, når du skal vælge byggepartner. Hos os er tryghed og sikkerhed i top, og en aftale er en aftale. Vil du have inspiration eller høre mere om mulighederne, så kontakt os på telefon 40 10 94 26, eller skriv til e-mail bygmester@madsen.mail.dk.

Kontaktinformation

Bygmesteren A/S

Tlf. 40 10 94 26

E-mail: bygmester@madsen.mail.dk

Troldmosevej 2, 7323 Give

CVR: 25212924

Følg os på de sociale medier

facebooklinkedin  youtube (1)

Bygmesteren A/S
Troldmosevej 2
7323 Give