Nyheder​

Minimale forstyrrelser af produktionen
03-09-2018
Vi forstyrrer produktionen minimalt, når vi bygger
Læs hele nyheden
Bygmesteren leverer totalentreprise til transportsektoren
24-08-2018
Silo Trans A/S er en af markedets førende indenfor silotransport af f.eks. fødevarer, foder, byggematerialer, granulat, piller og kemikalier. Virksomheden har bygget til – og Bygmesteren i Give har leveret tegninger, byggetilladelse og opført en ny lagerhal i rummelige omgivelser til virksomheden i Vejle.
Læs hele nyheden
Bygmesteren bygger ny hal til Give Elementfabrik
17-08-2018
Give Elementfabrik udvider sine faciliteter på Diagonalvejen i Give. Bygmesteren står for opførelsen af den nye hal, som ligger i forlængelse af virksomhedens nye administrationsbygning.
Læs hele nyheden
Bygmesteren tredobler bundlinjen ved at bygge udenom
31-05-2018
Vores innovative byggemetode, der minimerer fødevarevirksomhedernes nedetid, har tredoblet virksomhedens bundlinje i 2017.
Læs hele nyheden
Bygmesteren optimerer byggeri for Carletti
16-02-2018
Op til jul afleverer vi en 3.900 kvadratmeter stor udvidelse af Carlettis produktion.
Læs hele nyheden
Bygmesteren sparer OK Snacks for nedetid
25-10-2017
Vi har bygget 2.300 kvadratmeter ny produktionshal med frysehus for OK Snacks i Ejstrupholm
Læs hele nyheden
4.000 kvadratmeter køle- og frysehus afleveret til Coldstar
05-10-2017
Vi har bygget et nyt køle- og frysehus for Coldstar i Vejle. Det er 4.000 kvadratmeter stort og i to etager.
Læs hele nyheden

Bygmesteren tredobler bundlinjen ved at bygge udenom

​Børsen Byggeri har været på besøg hos Bygmesteren. Læs hele artiklen i Børsen eller få et sammendrag her:


En udvidelse på 3.900 kvadratmeter til fødevareproducenten Carlettis produktionsfaciliteter i slutningen af 2017 lukkede et ganske særligt regnskabsår for Bygmesteren. Vores særlige byggemetode til fødevareindustrien, som sparer producenterne for nedetid i byggeperioden, har nemlig i 2017 været så stor en succes, at vi nu sætter mere fokus på byggeri af produktionsmiljøer indenfor fødevareindustrien.


Undgår produktionsstop

”Det er egentlig simpelt. Jeg har jo bare flyttet fokus fra byggeriet over på bygherrens behov. Minimale forstyrrelser af produktionen, mens vi bygger er hele omdrejningspunktet og præmissen for samarbejdet med vores fødevarekunder”, fortæller Jonas Madsen, Bygmesteren.

Ud over minimal nedetid i byggeperioden giver Bygmesterens byggemetode også mulighed for at bruge eksisterende el-installationer. Det sparer både tid og penge i projektet.​


Ny dreng i klassen

Der er andre entreprenører på markedet, der satser på fødevarevirksomheder men vi mener vores byggeprojekter med fødevarevirksomheder som f.eks. OK Snacks og Carletti i 2017 har vist, at der er plads til en ny spiller på markedet, der har fuldt fokus på at minimere nedetid, fortæller Jonas Madsen, Bygmesteren A/S.

Hos OK Snacks har den nye, fuldautomatiske produktionshal, som Bygmesteren leverede i 2017, givet mere plads til popcornproduktion i Ejstrupholm. Faktisk har den nye produktionshal til 100 mio kr. skabt rum for en stigning i snackproducentens nettoomsætningen fra 244 millioner kroner til 260 millioner i 2017.

Også hos Carletti har man været glade for Bygmesterens innovative byggemetode.

”Uden den skulle vi have bygget nyt et andet sted og have flyttet maskinerne. På den her måde kunne vi holde maskinerne kørende under byggeriet,” forklarer Kent Egsgaard, teknisk chef hos Carletti.Kontaktinformation

Bygmesteren A/S

Tlf. 40 10 94 26

E-mail: bygmester@madsen.mail.dk

Troldmosevej 2, 7323 Give

CVR: 25212924

Følg os på de sociale medier

facebooklinkedin  youtube (1)

Bygmesteren A/S
Troldmosevej 2
7323 Give